Una dintre cele mai explozive trupe de rock alternativ din România, LUNA AMARĂ, cântă vineri, 20 aprilie de la 22:30 la Hard Rock Cafe din București ElectroAcustic !

Fondată la Cluj în 1999 de către Nick Făgădar și Gheorghe Farcaș, Luna Amară s-a impus pe piața muzicală locală prin versurile de protest și grunge-ul dus la nivel de artă. A fost supusă cenzurii dar mereu a ținut capul sus și în 17 ani a lansat patru albume și un DVD. Luna Amară au fost premiați la METALHEAD Awards pentru “Live la Conti” (Best Romanian alternative Release). Alături de vocea puternică a lui Mihnea Blidariu, Luna Amară a reușit să urce pe aceeași scenă cu trupe precum Deftones, Him, Rammastein, Iggy Pop sau Amorphis.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/rețea adică în Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman și IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum și în ziua concertului la intrare dar și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet.

Biletele au următoarele preţuri:
– VIP: 65 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 45 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 45 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

Share This