MotorRock Bistro are deosebita plăcere să vă prezinte una dintre cele mai semnificative trupe de thrash din Ungaria. Moby Dick va concerta în Flying Circus Cluj-Napoca, în data de Vineri 30 Noiembrie 2018. Înființată în anul 1980, la Sopron, de către Schmiedl și Mentes, care în acel moment aveau doar 14 ani, Moby Dick a reușit chiar de la primele albume să definească și să reprezinte cu succes stilul thrash metal în Ungaria, acest lucru aducând din ce în ce mai mulți fani încă de la începuturi. Cu atitudine și cu o prezența scenica deosebită, trupa reușește să atragă din ce în ce mai mulți fani pe parcursul anilor, devenind astfel o formație de mare calibru în regiune. În cei 38 de ani de activitate, trupă alcătuită în acest moment din Tamas Schmiedl (voce și chitară), Norbert Mentes (chitară), Gábor Gőbl (chitară bass) și Bela Budai (tobe) a lansat 12 albume de studio, 4 demo-uri, un single, un album live, două albume video și o compilație. Evident, numele trupei vine de la balena albă din nuvela scrisă de Herman Melville.

Este util de menționat faptul că concertul Moby Dick va fi precedat, de la ora 17:30, de o întâlnire a trupei cu fanii, care va avea loc la Motor Rock Bistro (str. Strâmbă nr. 23).

Trupa care va concerta în deschidere este Times Of Need din Cluj-Napoca, reprezentantă a genului southern/groove metal  Biletele pentru acest concert se găsesc la Motor Rock Bistro la prețul de 35 lei sau în ziua concertului în Flying Circus la prețul de 40 lei.

Share This