Au mai rămas doar câteva zile până la concertul aniversar Ad Hoc din Club Colectiv, București, de pe data de 28 mai 2015. În acest timp, artiștii care vor urca pe scenă cu formația, în cadrul show-ului special, au transmis invitații video fanilor, pentru a marca importanța evenimentului.

Ad-Hoc-Aniversar-28maiNu doar trupele și muzicienii care vor fi alături de Ad Hoc pe scena își exprimă încântarea cu privire la spectacol, ci și membrii unor trupe prietene, care au vrut, cu orice preț, să arate ca gig-ul Ad Hoc din data de 28 mai este un must-see!

După ce Dirty Shirt și LeXem au transmis mesaje video prin care doresc să cheme cât mai mulți melomani la concert, Peter Moynahan (Blackbeers), Ștefan (One FM, Magic FM), Oana și Ștefan (Poetrip), Dima (Popa Șapkă) și Alex Mihalus (Intrinsec) se alătura “curentului” și vă invită și ei la show!

Puteți urmări videoclipurile mai jos:

DIRTY SHIRT
LEXEM
OANA & STEFAN DE LA POETRIP
PETER MOYNAHAN (BLACKBEERS)
STEFAN (ONE FM, MAGIC FM)
DIMA (POPA SAPKA)
ALEX MIHALUS (INTRINSEC)
TIARRA
FLAVIUS HOSU
CALIN POP
WHITE MAHALA

Formațiile Partizan (acustic set special) și The Kryptonite Sparks, alături de Intrinsec, vor încinge atmosfera înainte ca Ad Hoc să urce pe scenă iar Flavius Hosu (Phoenix), Mihnea Ferezan (RoadKillSoda), Albert (Niște Băieți), Costin Adam (Phoenix), Oana Maria & Ștefan (Poetrip), Artanu și Răzvan (Partizan), Doru Cincă (Zob, White Mahala), Peter Moynahan (Blackbeers), Dima Bodarev (Popa Sapka), Bogdan (El Negro), Alex, Anda și Iuliana (Tiarra) și Roxana & Daath Yug vor oferi prestații unice alături de trupă, în calitate de invitați speciali! De after-party se va ocupa Ștefan (Kulturhaus Bucuresti, One FM și Magic FM).

Ad Hoc îmbină atitudinea punk cu instrumentele acustice, filozofiile și elementele folclorice românești, cu o melodie și o tehnică medievală, rezultând astfel un stil unic, încărcat de semnificații.

Păstrând mereu povestea, concertele Ad Hoc sunt adevărate spectacole: cu piei, blănuri și tatuaje croite pe măsura atitudinii lor, cu povești, legende și fum potrivit misticismului lor și cu atâta energie și scandal încât să te cucerească și să te ducă într-o lume de basm și legendă din primul pâna în ultimul moment pe care îl petreci alături de ei.

Evenimentul din Club Colectiv nu va abdica de la această estetică, ba mai mult, promite să pună în scenă un spectacol fără precedent, mai ales că trupa împlinește frumoasa vârstă de 6 ani!

Un eveniment sprijinit și recomandat de Definite Rock!

Share This