Duminică, 12 iulie, formaţiile Naxatras (Grecia, stoner/ psychedelic rock) şi Flesh Rodeo (Bucureşti, alternative metal) vor concerta în clubul Question Mark din Bucureşti (Calea Victoriei, nr. 48-50, în incinta Pasajului Victoria). Concertul va începe după ora 20:00, iar intrarea costă 15 lei.

Naxatras 12iulNaxatras vin din Grecia şi abordează o combinaţie de stoner şi psychedelic rock cu unele influenţe progressive, funk şi jazz, încorporând şi elemente vintage ce aduc aminte de anii ’70. Membrii trupei cânta împreună de 3 ani, iar în 2015 au lansat primul album de studio, auto-intitulat, înregistrat în numai 3 zile la studiourile Magnetic Fidelity, situate într-o localitate rurală din nordul Greciei. Materialul a fost realizat folosind exclusiv tehnologii analogice, atât în faza de înregistrare cât şi în cele de mixaj şi masterizare, alături de inginerul de sunet Jesus Agnew, cu o vastă experienţă în acest domeniu. Concertul din Question Mark reprezintă prima apariţie live a formaţiei în România.

Flesh Rodeo este o trupa bucureşteană de alternative metal, formată în anul 2010. Până în prezent, formaţia a susţinut peste 60 de concerte alături de nume precum Karma To Burn, Smallman, Point Blank, Luna Amară, White Walls, Coma sau Implant Pentru Refuz, participând şi în cadrul festivalurilor B’estfest şi Rockstadt Extreme Fest. În octombrie 2013 a fost lansat albumul de debut “Tellurium-128”, care conţine 8 piese înregistrate şi mixate de Marius Costache. Cu ocazia acestui concert, Flesh Rodeo vor reveni pe scenă după o pauză concertistică de 8 luni.

Evenimentul pe Facebook îl găsiți aici.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziţionate la intrare şi în avans de la locaţie, începând de miercuri, 8 iulie, precum şi online prin intermediul Eventbook.

Share This