MUM58În 2010 trei thrasherițe din São Paulo, Brazilia, puneau bazele formaţiei Nervosa. În iunie 2016 trupa va susţine un turneu european uriaş, Bucureştiul fiind şi el pe hartă, în premieră pentru gaşcă braziliană!

Urmaşe ale trupelor Destruction şi Sodom, dar cu o abordare minimalistă, care trimite mai degrabă la Toxic Holocaust decât la continuatorii standard ai thrashului teuton, Nervosa lansează în iunie “Agony”, cel de-al doilea album al trupei sub egida prestigioasei case de discuri Napalm Records.

www.nervosaofficial.com
www.youtube.com/nervosathrash
www.facebook.com/femalethrash

————————-
WAR-HEAD (Croaţia)

www.war-head.net
www.facebook.com/pages/War-Head/204972196183972
www.reverbnation.com/warheaddeathrash

War-Head îşi definesc stilul muzical ca “Deathrash for Armageddon Millenium” (o combinaţie de old school thrash şi death metal). Obişnuiţi cu turneele, croaţii au deschis de-a lungul anilor pentru mulţi titani ai genului: Tankard, Grave Desecrator, Nifelheim, Violator şi Nervochaos, iar în 26 iunie revin la Bucureşti, de această dată în deschiderea turneului Nervosa.

————————-
OTHER EYES WISE (Anglia)

www.othereyeswise.com
web.facebook.com/othereyeswise

La rândul lor, londonezii vor reveni la Bucureşti, dar pentru prima dată într-un concert de club. Other Eyes Wise este pata de diversitate a concertului. Discreţi în prezentări, se recomandă totuşi a fi pe placul celor care ascultă Meshuggah, Kyuss, Machine Head sau Mastodon.

————————-
PYROBLAST (Bucureşti)

www.facebook.com/pyroblastthrash

Pyroblast s-a format în 2014, dar şi-a început efectiv activitatea la începutul anului 2016, când a susţinut primele concerte în diferite cluburi bucureştene. Influenţele principale ale trupei sunt: Havok, Megadeth, Slayer, Testament şi Anthrax. Pe 26 iunie, Pyroblast susţine primul examen scenic serios, fiind aleasă singura formaţie românească în deschiderea acestui regal thrash metal.

————————-
CLUB FABRICA (Str. 11 Iunie nr. 50, sector 4, Bucureşti).
www.fabrica-club.ro
Duminică 26 iunie 2016, ora 19.00 (ora de la care se permite accesul publicului).
Preţul biletului: 25 lei (la intrare, în seara concertului, dar se acceptă şi rezervări, cu plata în avans – relaţii la 0722.814.991).
Mijloace de transport: tramvaiele 7, 23, 27, 47 – staţia Gramont.
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Stand de CD-uri şi tricouri la acest concert.
Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului şi pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Pagina evenimentului pe Facebook: https://web.facebook.com/events/498006067063540/

Eveniment Metal Under Moonlight (ediţia a 58-a), recomandat de Romanian Thrash Metal Club.

Share This