paper magik, trupa care a urcat de pe locul 12 (în 2015) pe locul întâi (în 2016) la faza pe Muntenia a competiției internaționale „Global Battle of the Bands” (GBOB), revine pe scena din Yellow the Club sâmbătă, 19 noiembrie, începând cu ora 21.00.

paper magik înseamnă un jump într-o lume alternativă, acolo unde muzica are valențe diferite față de tot ceea ce înseamnă rock pe scena românească. În primul rând pentru că Flamă (Bas), Dragoș (voce, chitară, clapă) și Tz (tobe) ne îndeamnă, prin muzica lor, să ne întoarcem la cele mai profunde și mai energizante trăiri și sentimente, pe care le văd drept singurele, sau măcar cele mai puternice, surse creatoare.

Origami rock, stilul care a pus stop discuțiilor interminabile despre nemurirea sufletului

paper-magikDiscuția despre stilul pe care îl abordează paper magik obișnuia să le pună băieților probleme. Se ajungea, de fiecare dată, la discuții interminabile, la pahare cu bere golite și la multe-multe idei transcendentale. Pentru binele tuturor și spre dezamăgirea argumentării ca practică, au decis că origami rock este stilul care le definește cel mai bine eterogenitatea pieselor. Pentru că este dificil, dacă nu chiar imposibil, să exprimi o mulțime de sentimente/emoții/trăiri unice și diferite într-un singur stil de muzică. Origami rock este, astfel, umbrela sub care cele mai intense trăiri devin piese autentice, reale, vii. Piese ghidate de feeling, și nu de caracteristicile stilului în care ar trebui să se încadreze.

„Decât să umblăm la modul în care ne exprimăm emoția în cântec, astfel încât să se încadreze în stilul pe care ni l-am asuma, preferăm să lăsăm emoția să se nască și să evolueze exact așa cum e ea, să rămână autentică. Ai putea spune că, astfel, muzica noastră este vie.” – Flamă, bass.

Multe-multe stiluri diferite se aud sâmbătă seara, în Yellow the Club


Sâmbătă, 19 noiembrie, după ora 21.00, în Yellow the Club
, se vor auzi un pic de punk în „Miles apart”, influențe din pop și rap în „Alergăm” sau influențe simfonice în „Matters of the past”, cea mai nouă piesă a trupei. De asemenea, se va auzi și „Fortress”, piesa care le-a asigurat locul întâi la GBOB.

pm_yellowTu unde ești up for fun sâmbătă seara?

Și pentru că cel mai bun lucru care transformă o simplă seară de sâmbătă într-o „seară de sâmbătă de neuitat” este anturajul, Dragoș, Flamă și Cosmin vor purta câte o brățară: unul dintre ei va fi „up for fun”, altul va fi „taken” și celuilalt îi rămâne să fie „single”. Vino la concert să afli care și cum. Și alege-ți și tu brățara care ți se potrivește!

Sâmbătă, 19 noiembrie, 21.00
Yellow the Club, str. Lucrețiu Pătrășcanu, nr. 1
Intrarea liberă
Brățările – din partea casei

paper magik în social media:
Souncloud: https://soundcloud.com/papermagik
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCfGA5RB9QYrfwh8akORkxGQ
Facebook: https://www.facebook.com/papermagikofficial/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/papermagikofficial/

Share This