Joi pe 23 martie, de la ora 21:30, vă aşteptăm la Hard Rock Cafe la un concert cu super grupul Pasărea Rock!

Pasărea Rock este un proiect lansat pe piaţa muzicală din România în martie 2014. Ajunşi la vârstă maturităţii artistice, Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţăndărică au înţelepciunea de a nu se rupe de trecut, ci de a caută în experienţa comună a tinereţii puterea şi forţă de a duce mai departe o poveste care a făcut legendă, povestea trupei care i-a consacrat, Phoenix. Proiectul este întregit de Sorin Voinea şi Nicu Patoi.

De la înfiinţare, trupa a lansat şapte melodii, două EP-uri şi un videoclip, iar turneele susţinute de Pasărea Rock anul trecut au confirmat, la nivel naţional, succesul proiectului. Repertoriul Pasărea Rock include compoziţiile originale precum “Praznic năprasnic”, “Călușandra”, “Pasărea Calandrinon”, “Legenda”, “Epitaf”, “Zoreaua”, piese din prima opera rock-simfonic “Meşterul Manole”, cum ar fi “Pe Argeş în jos” sau “Rugăciune către Domnul” şi hituri binecunoscute interpretate de Mircea Baniciu, “Hanul ulciorului nesecat” sau “Eşarfă în dar”.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.
Biletele au următoarele preţuri:
– VIP: 80 de lei, cu loc la masă în faţa scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 60 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 60 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzică lor, într-o atmosfera unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32
Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

Share This