PhenomenOnTrupa PhenomenOn va susține pe 6 iunie 2015, un concert în cadrul festivalului “Black and White Motor Party”, la Lehliu Gară, Călărași, festival care va avea loc în perioada 5-7 iunie 2015.

Pentru a șasea oară consecutiv, PhenomenOn vor susține un concert în cadrul acestui festival, deoarece s-a creat deja o tradiție pentru membrii trupei PhenomenOn să fie alături de Chopper Academy M.C. la petrecerile și festivalurile acestora.

Organizatorii, Chopper Academy M.C., promit o distracție pe cinste ca și în anii precedenți. Concerte vor susține, în data de 5 iunie, trupa Mindcage Escape, iar pe 6 iunie, alături de PhenomenOn vor fi prezenți prietenii de la HateMode. Vor avea loc concursuri cu premii, foc de tabără, paradă moto. Nu vor lipsi nici tradiționala palincă, slana sau ceapa.

După ce, în luna februarie, trupa PhenomenOn a lansat un single în limba română, “Schimbare”, single ce poate fi găsit pe canalul de YouTube al trupei, dar care este difuzat și la radiouri din România, membrii trupei se pregătesc să lanseze un nou single, la începutul acestei veri, de aceasta dată în limba engleză, un single ce reprezintă, din punct de vedere muzical, o îngemănare de stiluri și sound-uri.

Între timp, trupa continuă înregistrările pentru viitorul album, “Aurora Borealis”, ce va conține piese precum “Wake up”, “Ice and Fire” sau “Burn them down”, piese ce sunt deja prezente în playlistul trupei, în concerte.

Share This