În data de 5 Octombrie 2018, Pinholes și Baby Elvis vor concerta în Flying Circus Cluj-Napoca. Bilețele pentru acest concert vor fi disponibile la prețul de 20 de lei bucata, acestea putând fi achiziționate doar în seară concertului, la intrare.

Pinholes este un grup ieșean de rock alternativ, cu influențe de post/art-rock, shoegaze și post punk, totul cu iz melodramatic și mentalitate independența,  înființat în anul 2011. Formulă actuală a grupului este: Vladimir-voce/chitară, Andrei Gheo-chitară, Vlad-voce/chitară, Sergiu-chitară bass și Robert-tobe. În luna noiembrie a anului trecutPinholes a lansat cea mai recentă piesă, “Liliac“, primul single de pe cel de-al treilea album. Pe parcusul de până în prezent al trupei, au fost lansate și două albume full-lenght, “Zmei” (2013) și “Era Pietrelor Neșlefuite” (2015).

Baby Elvis este un grup de indie rock / garage / noise pop înființat în anul 2015 în Oradea, care îi reunește la oră actuală pe Alex, George, Mark și Oscar. În anul 2016, Baby Elvis a lansat ceea ce, deocamdată, este singurul album de studio al trupei, “White Elephant“. Albumul conține 12 piese, este produs de producătorul englez Adam Whittaker si a fost precedat de 4 single-uri, lansate în ultimele 12 luni, iar cele 12 piese sunt compuse într-un stil modern garage / brit alternative. Baby Elvisînseamnă, înainte de toate, spontaneitate. Așa a venit în minte și numele trupei, fiind rezultatul mai multor jam session-uri din sală de repetiții. În acest an, trupa pregătește lansarea unui al doilea album de studio.

Share This