Luni seara, în 25 noiembrie de la ora 20.00, pe scena din Capcana va urca trupa BRAII din Ucraina, într-un concert de post punk în premieră în Timișoara.

 

Formația BRAII s-a format în 2017 în Ucraina, fiind inspirată de muzica celor de la The Cure, The Velvet Underground, dar și de cântăreața și poeta Patti Smith, cea care a influențaț nașterea genului muzical punk rock în 1975.

BRAII abordează stilurile post punk și indie rock, fiind recunoscuți pentru riff-urile de chitară în stil grunge și vocea feminină joasă și sexy a solistei. Trupa a participat la selecția națională a Festivalului SZIGET 2019, la selecția națională pentru concursul Eurovision, și la festivaluri locale.

BRAII și-a lansat EP-ul de debut „City of Nothing” în 2018 pe vinil și a susținut mai multe concerte în Polonia, Cehia, Slovacia și Ungaria. În 8 noiembrie 2019 a apărut cel mai nou material muzical, albumul ”Lovely Dark Things” care conține 10 piese în același stil propriu BRAII, fiind urmat de un nou turneu european, care include în premieră și concertele din România.

Accesul la concertul din Capcana costă 20 de lei. Mai multe detalii despre eveniment, aici: https://www.facebook.com/events/974160899583653/

Share This