Duminică, 26 martie 2017, orele 20:00, R&R Booking România vă invită la un concert punk susţinut de trupele Voodoo Healers din Grecia şi Monokrom din Timişoara.

Evenimentul va avea loc la Manufactura în Timişoara iar Fcebook eventul îl găsiţi, aici: https://www.facebook.com/events/285524291880176/
Intrare 15 lei

Voodoo Healers este o trupă punk’n’roll plină de energia rock’n’roll din Grecia (Salonik). S-au întâlnit pentru prima oară în anul 2000 când au început să cânte la partyuri iar în 2003 au pus bazele formaţiei, începând cu coveruri după The Stooges, MC5, The Ramones şi The Clash iar în paralel ocupundu-se totodată şi de compoziţiile lor proprii.
Au la activ trei albume lansate, precum urmează: “Living In A Dogville” (2006), “Dawn Of A Day” (2011) și “First You Dream After You Die” (2014). Pe lângă cele trei albume Voodoo Healers apar şi pe compilaţia tribute pentru Sky „Sunlight” Saxon cu cântecul „Out of the Question”.
Voodoo Healers poate fi menţionată ca trupă nomadă, având câte două turnee realizate în fiecare an atât în Grecia cât şi în Europa!

Membri:
George Healer–chitară/B Vocal
The Jack—chitară bas/B Vocal
Timo Healer–Tobă
“Fast” Chris Pentelas –chitară/Vocal

Monokrom este o trupă de “alt-punk” înfiinţată în 2014. Trupa a început cu concerte acustice, la mici evenimente publice din Timişoara, interpretând piese de la trupe de pop-punk precum Green Day, Blink182, The Offspring. Din toamna lui 2015, trupa a început să scrie piese proprii, cu teme nautice, cu influenţe foarte diverse (“practic încercăm să creem un gen nou”).

Membri:
Seba Ursache-Voce/Chitară
Vinter Marco-Chitară
Darius Zelenco-Bass
Răzvan Muthi-Tobe

Share This