Sâmbăta 13 aprilie începând cu ora 20.00, Clubul Capcana (ex Daos) invita iubitorii de rock la concertul LIVE al trupei Atlantis din Timisoara. În deschidere va cânta trupa Mist din Lugoj. Intrarea libera.

 

Formația Atlantis și-a pus bazele în anul 2014, încă de pe atunci trasându-se principiile grupului – identitate, personalitate, calitate. În 2018, formația și-a stabilizat componența, așa cum o reflectă și numele (‘at-lantis – cei aleși’), renăscând într-o nouă formulă. Astăzi Atlantis înseamnă Mihai Cicu (voce), Vlad Chiriac (chitară), Cristian Mihai Moghioroș (claviaturi), Răzvan Albu (baterie) și Sergiu Matei (chitară bass). Trupa cântă compoziții în principal în stilul hard rock.

 

Mist a luat fiinta in anul 2014, la initiativa lui Cristian Vetan, Denis Avram si Cristi Rachitan, care la vremea respectiva cantau impreuna in formatia Atlantis. Totul a inceput ca un proiect paralel, din dorinta de a compune piese metal pe gustul lor, pe care mai apoi sa le prezinte si impatimitilor de muzica rock. Dupa ce au renuntat la Atlantis, trupa a cooptat alți 3 membri și Mist a prins alt contur.

Pe parcursul primului an de existenta si pana in prezent, trupa a sustinut mai multe concerte la evenimete moto, rock dar si concerte proprii: la Rock pe 2 roti, Evenimente Road Patrol MC Timisoara, Evenimente Trust MC Resita, Ostring 2017 (terminand pe locul doi finala Banat), au impartit scena cu cei de la Invader in Flex Arad, au deschis concertele Altar (in turneul national: Toti ca unul) in Daos Timisoara si in Zodiac Pub, a cantat pe aceasi scena impreuna cu nume consacrate ale Metalului romanesc pe scena de la Barock Fest 2017.

În formula de astăzi Mist ii aduce în fata publicului pe: Lucian Avramescu – Voce, Cristian Vetan – Chitara, Cristi Rachitan – Chitara, Nicusor Capraru – Chitara Bass și Denis Avram – Tobe.

Detalii Eveniment: https://www.facebook.com/events/733144027086468/

Share This