Afiș realizat de Costin Chioreanu.

Pe 13 octombrie 2017, la Quantic Club din Bucureşti, LUNA AMARĂ va lansa videoclipul piesei “Nu ştiu, nu iau, nu sunt”.

Este vorba de o piesă nouă, ce va face parte de pe viitorul album Luna Amară, album ce va apărea în 2018.

“Nu ştiu, nu iau, nu sunt” nu va fi, însă, singura piesă nouă pe care o veţi auzi în acest concert. Trupa se foloseşte de acest prilej pentru a oferi fanilor şi prietenilor un preview al noului material electric, aşadar veţi auzi mai multe piese în premieră. Videoclipul este realizat de Anya Dimitrov, cea care a realizat şi videoclipul piesei “Aproape”.

Invitaţi să deschidă evenimentul sunt cei de la Pinholes.

Acest concert este primul din turneul ce va promova piesa “Nu ştiu, nu iau, nu sunt”. Restul datelor şi oraşelor vor fi anunţate în curând.

Vă aşteptăm la un show electric şi electrizant, alături de o trupă care nu a încetat nici un moment să fie sinceră şi să ofere publicului sonorităţi noi şi texte incitante.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Biletele au următoarele preţuri:
– Presale: până pe 13 octombrie: 35 lei
– La intrare: 40 lei

Un eveniment BestMusic Live Concerts & Luna Amară.

Share This