După o lungă pauză pe care am luat-o încă din luna Aprilie a acestui an din mai multe motive (sesiuni la facultate, probleme personale etc.) ne întoarcem cu un nou concert plin de energie la începutul unui nou an universitar susţinut de trupele Simbolic şi Magazinu’ 51 în club Underworld pe data de 7 Octombrie.

Simbolic s-a născut pe 19 Iunie 2009, în Câmpulung Muscel. Debutul lor a avut loc pe 23 Octombrie 2009, unde au avut concert la Balul Bobocilor de la Liceul Teoretic Dan Baribilian. Pe data de 23 Iulie 2010 aceştia au avut a doua ieşire în public, de data aceasta în faţa unui număr mai mare de spectatori (aproximativ 3500 de oameni), în deschidere la Direcţia 5 la Zilele Municipiului Câmpulung Muscel. 2011 aduce trupei primele concerte în afara oraşului Câmpulung Muscel. În acel an, Simbolic concertează pentru prima oară în Piteşti şi Aiud. Formaţia reuşeşte să imprime un material, în primăvara anului 2012, într-un studio din Eelde, Olanda, unde au susţinut şi un concert împreună cu trupa Moonradio. Numărul concertelor în ţară a crescut, trupa participând la un miniturneu alături de Megatone (Drăgăşani), în oraşele Braşov, Târgu Jiu, Drăgăşani, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Curtea de Argeş, Turnu Măgurele. Tot în acelaşi an, formaţia a participat la festivalul July Meltdown (Bucureşti, Private Hell). În Februarie 2013, Tiberiu Marinică (chitară, ex-Progresiv) se alătură grupului şi împreună încep înregistrările pentru primul lor EP, numit “Where the Dark is Blind”. În toamna lui 2015, Simbolic a luat parte la turneul aniversar de 20 ani al celor de la Trooper, cântând în câteva oraşe din România. Mai multe detalii despre ei găsiţi pe pagina lor oficială de Facebook.

Trupa Magazinu’ 51 a activat sub un alt nume până în 2014, apoi urmând o pauză de doi ani. Acum, cu forţe proaspete şi chef de petrecere, trupa se întoarce pe scenă, abordând un stil Ska-Punk. Originară din Piteşti, trupa a participat la concursuri precum Rock în Parc şi a susţinut numeroase alte concerte alături de formaţii precum Recycle Bin, Les Elephants Bizarres sau The Deadnotes. Printre influenţe se numără formaţii precum Green Day, Zob, Ramones, Sublime sau Operation Ivy. Mai multe detalii despre ei le găsiţi pe pagina lor oficială de Facebook.

____________________________

SIMBOLIC
(https://www.facebook.com/Simbolic-147235535360865/)
Gen muzical: Heavy Metal
Oraş natal: Câmpulung Muscel

MEMBRII FORMAŢIEI:
Vocal/Chitară: Horia Rusu
Chitară: Tibi Marinică
Chitară Bass: Dionisie “Dio” Diniţoiu
Tobe/Backing vocal: Graţiela “Tisha” Butnariu

____________________________

MAGAZINU’ 51
(https://www.facebook.com/Magazinu51/)
Gen muzical: Ska-Punk
Oraş natal: Piteşti

MEMBRII FORMAŢIEI:
Vocal/Chitară: Alex Drăghici
Chitară Bass/Backing Vocal: Bogdan Ilinescu
Tobe: Gabi Arsene

____________________________

Locaţie: club Underworld (Strada Colţei nr. 48, Bucureşti)

Concertul începe la ora 20:00.
Intrarea la concert costă 10 lei (se plăteşte la intrare în ziua concertului).
Fotografiatul şi filmatul sunt PERMISE pe durata concertului.
Este INTERZIS cu accesul băuturilor aduse din afara pub-ului.

Share This