Syn Ze Sase Tri / „Haita” vine de aceasta dată în fața publicului bucureștean (Clubul Quantic din București, vineri, 02 noiembrie 2018), într-o formulă extinsă și cu un show 100% Bloodstained.

Alaturați-vă haitei și aratați-vă suportul pentru muzica rock românească, așa cum zice Corbu la fiecare concert: 

„Fiti voi, fiti mândri! Fără voi, noi nu ne putem numi trupe de rock. Fără noi -trupele de rock- voi nu vă puteți numi rockeri. Susțineti scena și artiștii locali, mici sau mari. Creștem împreună și ne bucurăm împreună!”

Alături de ei vor urca pe scenă Eternal Fire și Vhatos.

Bilete sunt disponibile explusiv prin www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:

Presale: 29 lei – primele 50 bilete
Normal acces: 35 lei

Syn Ze Sase Tri:

Syn Ze Sase Tri, este una, dacă nu cea mai îndrăgită trupă de metal melodic extrem de pe meleagurile noastre, sau cum și-au autodenumit genul abordat – „Transylvanian Bloodstained Metal”. În decursul a celor aproape 12 ani de existență, „Haita” a reușit performanța de a lansa 4 materiale discografice distribuite internațional de către renumita casă de discuri Aural Music/Code666 din Italia, casa de discuri care a consacrat și binecunoscuta trupă Negură Bunget, în care Corbu a fost membru oficial pe albumul „Vîrstele Pămîntului”.

Pe lângă cele 4 albume, „Între Două Lumi”, „Sub Semnul Lupului”, „Stapîn Peste Stapîni” și „Zăul Moș”, cel din urmă fiind o epopee rock la care și-au adus contribuția cei mai de seamă artiști de pe scena rock româneasca, iar aici amintim pe Nicu Covaci (Phoenix), Costin Adam (Phoenix), Cristi Gram (Phoenix), Andy Ionescu (Taine), Andy Ghost (Altar), Alin Moise și Adrian Marias (Moise), Aura Dănciulescu (Scarlet Aura), Ovidiu Ioncu Kempes, Costantin Lăpușneanu (God) și Dudu Isabel (Seven), „Haita” a concertat în România și pe întregul continent european, promovând prin muzica sa mitologia, istoria și tradițiile românești, într-un show complet, acompaniat de o prezență scenică impunătoare, ce aduce aminte de spiritul luptător al strămoșilor acestora.

Puteți urmări „Haita” pe Facebook sau pe pagina oficială a trupei www.synzesasetri.ro

Componență:
Alex „Corbu” Mihai – voce și chitară
Istvan „Mos” Langyel – chitară
Paula „Alfa” Gherasim – vioară și clape
Dan „Suru” Tarcea – bass
Dragoș „Moroi” Tigaeriu – voce
Florin „Dor” Gheorghiță– tobe

Eternal Fire:

Reformată începând cu octombrie 2013, trupa Eternal Fire abordează stilul black metal melodic, cu influențe simfonice.
Primul material discografic – EP-ul „Beyond Frozen Streams”– a fost lansat în iunie 2015 și este format din patru piese: „Defiled Graves”, “Northmen and the Sea”, Winter Darkness” și „My Will to the Stars”.

Concertul de debut a avut loc la data de 14 iulie 2015 în clubul Question Mark, alături de formațiile suedeze Of Fire și Wormwood, cu reacții pozitive din partea publicului și organizatorilor.

Piesele Eternal Fire au fost preluate în cadrul emisiunii Studio Rock, difuzată pe Radio3Net și prezentată de Lenți Chriac, cât și în cadrul emisiunii Digicult, difuzată pe postul Digi24, la data de 7 noiembrie 2015.

Noile compoziții marchează o schimbare a stilului, un plus de agresivitate și complexitate, cât și o evoluție a conceptului din spatele pieselor ce vor constitui noul album, care urmează să fie lansat la finalul acestui an, fiind axat pe conceptul alchimiei și transcendenței între spirit și materie.

Componență:
Vali (voce), Horia ( chitara), Florin( chitara ), Gopo ( chitara bas), Emi ( tobe), Andreea (clape).

Váthos:
Este o trupă de post black metal din București.
Componența:
Radu (voce), Alex (chitară), Ducu (chitară), Dany (bass), Gigi (tobe)

Share This