Vineri în 22 februarie 2019 avem onoarea sa ii aducem pe scena din Timisoara pe nemuritorii The Dead Ceausescus, într-un concert LIVE în clubul Capcana (ex Daos). În deschidere începând cu ora 20.00 va cânta trupa de rock onenightstand aflata în plin turneu prin țara.

 

The Dead Ceausescus se autoproclama o tradicomedie într-un singur act, inspirata din „zilele bune” ale comunismului. Aparuta în 2006 formatia nu se considera neapărat un „super grup” ci mai repede o gasca de prieteni afectati de trecut și de politica țării natale, care din când în când se mai aduna de-o distracție.

Intr-o tara in care nici dictatorul nu a murit, nici politia nu a uitat ca a fost militie, The Dead Ceausescus ofera publicului exact ceea ce v-ati astepta de la o trupa de punk rock: dinamism, satira politica, dezordine si haos! Concertele lor sunt completate cu interludii, proiectii video si imnuri din epoca de aur, precum si cu aparitii vocale ale celebrei coana Leana.

 

In ultimii 7 ani trupa onenightstand s-a facut auzita si remarcata in underground-ul scenei rock romanesti, prin concerte live, electrizante, fiind singura trupa romaneasca care imbina energia classic rock-ului cu blues si atitudinea punk rock.

Onenightstand isi gaseste radacinile in trupe ca Guns n’ Roses, The Rolling Stones, The Pretty Reckless si Joan Jett, dar si-a rafinat stilul de-a lungul numeroaselor aparitii live, crescand numarul fanilor cu fiecare concert. Primele lansari muzicale s-au concretizat in 2012 sub forma unor Demo-uri, urmate de lansarea single-ului (Dirty Secret) in 2017 iar incepand cu 2018 trupa lanseaza periodic compilatii live din turnee, sub numele de “live bootleg”.

Intrare concert: 25 lei
Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-the-dead-ceausescus-onenightstand-live-punk-in-capcana-39825/
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/306867173508572

 

Share This