Fanii heavy & thrash metal sunt invitați miercuri, în 4 decembrie de la ora 20.00, în Capcana la concertul LIVE al trupei S7N din Mexic. În deschidere va cânta trupa Skroom.

 

Trupa S7N (a se citi Seven) s-a format în 2012 în Mexic, și cântă heavy metal ca nicio altă trupă mexicană, fiind recunoscută pentru conexiunea rapidă pe care o are cu publicul său în toate concertele. Primele 2 albume ale formației, Fearless din 2013 și Deadline din 2016, au fost extrem de bine primite de public și criticii din domeniu.

Albumul Fearless a atras atenția presei de specialitate din Mexic iar formația a fost invitată să deschidă concertele celor de la Havok, Ghost sau Napalm Death în 2014. În 2015 melodia Blackout a fost folosită de Netflix în coloana sonoră a serialului Club de Cuervos (Club of Crows), iar mai apoi trupa a ajuns să împartă scena cu Overkill și Judas Priest la Force Fest în Guagalajara.

În 2016 au urmat alte recunoașteri muzicale și invitații la festivaluri importante în afara Mexicului, iar S7N a împărțit scena cu Molotov și Slipknot.

S7N înseamnă Mao Kanto (voce și chitară), Israel Monroy (chitară), Guillermo Garcia (chitară), Lalo Olvera (bas) și Stu Zepeda (tobe).

Accesul la concert costă 15 lei.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/467333157465310/

 

 

 

 

 

 

Share This