Polonezii de la Tides From Nebula revin la Bucureşti pentru un show de senzaţie miercuri, pe 25 octombrie în Club Control din Bucureşti de la ora 20:00.

Tides From Nebula s-a înfiinţat în urmă cu nouă ani în Varşovia şi a devenit rapid una dintre cele mai apreciate trupe de fanii post-rock-ului. Membrii trupei spun că numele “Tides From Nebula” face referire la un uriaş nor de praf interstelar, toţi fiind pasionaţi de tematica cosmică dar şi de climatele naturale.

Primul album al grupului, “Aura”, a fost lansat în 2009, iar doi ani mai târziu a fost lansat cel de-al doilea material, “Earthshine”. Grupul a reuşit să îşi câştige un loc în inimile fanilor de-a lungul timpul prin unicitatea soundului şi prin claritate.

În 2013 apare cel de-al treilea album, “Eternal Movement” şi Tides From Nebula mai urcă încă o treaptă pe scara succesului. Încă de la înfiinţare şi până în prezent grupul a susţinut nenumărate concerte în Europa.

Pentru acest concert se pun în vânzare număr limitat de 400 de bilete exclusiv prin www.iabilet.ro în format electronic şi în format fizic în cele 2000 de puncte din reţeaua iabilet.ro/reţea – Magazinele Flanco, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX – partener TELEKOM, reţeaua de magazine SAY – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe dar şi în ziua concertului la intrare.

Biletele costă 45 de lei până pe 31 august, 50 de lei până pe 25 octombrie şi 60 de lei la intrare.

Nu uitaţi că cel mai recent show al trupei la Bucureşti a fost Sold Out!

Un eveniment marca METALHEAD.

Share This