Vineri 15 februarie 2019, în Clubul Capcana (ex Daos) rasuna muzica Iron Maiden într-un super concert tribut, începând cu ora 20.00. Show-ul e asigurat de formatia tribut Iron Maidnem din Ungaria.

 

Trupa Iron Maidnem a aparut în Ungaria în 1996, iar numele e un joc de cuvinte bine ales, unde „majdnem” în maghiara înseamnă „aproape”, deci aproape Iron Maiden. Dacă la începuturi formatia cânta din pura plăcere melodiile preferate de la Iron Maiden, în timp a devenit cunoscută și aclamata pentru calitatea muzicii și a spectacolelor, dar și pentru prezenta personajului Eddie in fundalul concertelor, mascota trupei Iron Maiden.

Astăzi trupa maghiara Iron Maidnem sustine concerte în Ungaria, Serbia, Romania, Germania și Slovacia, a scos mai multe albume și are un arsenal de circa 60 de melodii din repertoriul Iron Maiden, unele dintre ele nefiind interpretate niciodată LIVE de către trupa originala: ”Alexander the Great”, ”Back in the Village”, ”Invaders”, ”Gangland” sau ”Only the Good Die Young”. Desigur la concertele Iron Maidnem se aud și melodii clasice precum ”Moonchild”, ”Aces High” sau ”Flight of Icarus”.

Intrare concert: 30 lei

Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-tribute-iron-maiden-iron-maidnem-la-capcana-39619/

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/587486905046699

 

 

Share This