Trupa MotorAct revine pe scena muzicala din Romania și susține un concert LIVE în Capcana, sâmbăta în 15 februarie dupa ora 21.00.

 

Initiat de George Costinescu (ex Tectonic, Act, M.S., Iris), MotorAct este un tribut unic in Romania adus legendarei trupe Motorhead.
Playlist-ul, modul in care trupa interpreteaza piesele si vocea, atat de apropiata de original, a lui George Costinescu, au starnit reactii extraordinare de-a lungul timpului in radul publicului.

MotorACT a fost recunoscuta si a aparut pe site-ul trupei Motorhead ca trupa tribut alături de alte 16 trupe din lume.
Inarmati cu aprecierile primite din partea fanilor si presei, MotorAct au pornit in turneu prin cluburi și la festivaluri din tara si nu numai. Printre piesele Motorhead interpretate de formatia MotorAct se număra: No Class, Be My Baby, Killed by Death, America sau Overkill.

Line-up:

George Costinescu – voce/bas
Luca Matioc – chitara
Madalin Muntean – tobe

Intrarea la concert costă 25 lei iar biletele se pot achiziționa online de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-motorhead-tribute-motoract-live-in-capcana-50067/ sau în seara concertului. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook: https://www.facebook.com/events/624068061674977/

Share This