Vineri, 13 octombrie, METALHEAD şi BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe de la ora 22:30 la un show extraordinar de sunet şi lumini cu SPEAK FLOYD, trupa românească tribut Pink Floyd!

Speak Floyd reuşesc să recreeze atmosfera psihedelică şi să amintească publicului de piese care au dominat topurile nu doar prin muzică ci şi prin versurile filozofice. Membrii trupei: Dudu Isabel(Seven), Sandy Deac, Kovacs “Kovi” Laszlo, Răzvan Roti, Kolumban Zoli, Edi Raită şi Lazăr Rudy se adresează iubitorilor de rock progresiv de cea mai bună calitate, dar şi celor care descoperă abia acum misterul Pink Floyd.

Formaţia Speak Floyd s-a înfiinţat în ianuarie 2010 la Cluj, având în componenţă muzicieni cu experienţă şi care din pasiune pentru muzica formaţiei Pink Floyd au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspiraţie şi de mare succes în rândul ascultătorilor de muzică de calitate din România.

Prestaţiile de excepţie pe care le realizează membrii formaţiei Speak Floyd când apar pe scenă, atenţia şi seriozitatea cu care abordează fiecare piesă, precum şi proiectele de viitor la care lucrează membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care sperăm să se poată bucură cât mai mulţi iubitori de muzică bună din România şi de ce nu, şi din alte ţări.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai plăcută experienţă live.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Biletele au următoarele preţuri:
– VIP: 55 de lei, cu loc la masă în faţa scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 40 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 40 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32.
Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

Share This