Vineri 19 octombrie 2018 începând cu ora 20.00, iubitorii muzicii Queen sunt invitați în Manufactura la un concert de neratat alături de Crazy Little Queen Tribute Band.

 

Formatia tribut Crazy Little Queen s-a format în Ungaria în 2017 și este compusa din Giorgio la voce, Miklos Jurisits la chitara, Tamás Kajtár la bas, Gergely Kovács la tobe și Tamás Balikó la clape. Deși sunt personalitati diferite, membrii trupei au găsit o punte comuna puternica, muzica celor de la Queen, pe care o cânta cu tot sufletul in fiecare concert.

Chitaristul Miklos Jurisits își amintește cu nostalgie:

„De fiecare data cand iesea un nou cantec Queen la radio era o experienta cathartica, așa ca inregistram rapid melodia pe caseta. În calitate de chitarist Brian May a fost întotdeauna idolul meu, iar dacă mi se cerea să cânt ceva la chitară, cu o piesă de la Queen puteam oricand să-mi impresionez prietenii.”

Pentru Giorgio, solistul formatiei, Queen a fost întotdeauna o combinatie de versuri geniale și performanța muzicala fantastica, așa ca, împreuna cu membrii trupei, își alege mereu melodiile preferate și le reda publicului în concerte.

Intrare concert: 20 lei

Facebook event: https://www.facebook.com/events/732744167065755

 

Share This