Joi, 4 octombrie 2018, începând cu ora 20.00, clubul Manufactura rasuna a metal-rock cu trupa White Walls din Constanta și a stoner rock în deschidere cu cei de la COD din Bucuresti.

White Walls s-a remarcat în lumea muzicala romaneasca prin sunetul metal rock progresiv, dar și pentru ca de-a lungul timpului a împărțit scena cu nume sonore ale rock-ului mondial precum Deftones, The Ocean, East Of The Wall, Blind Guardian, dar și trupe romanesti precum E.M.I.L., Luna Amara, OCS, Implant pentru Refuz și mulți alții.

Aparuta în 25 aprilie 2009, trupa White Walls a reușit într-o perioada relativ scurta, sa-si construiasca o reputatie remarcabila in scena muzicala rock-metal din Romania, bazata nu doar pe LP-ul de debut “Mad Man Circus”, dar si pe spectacolele live.

Reputația celor de la White Walls s-a consolidat după castigarea locului 1 la sectiunea Newcomers în rândul formatiilor metal rock de la Stufstock în 2010, locul 3 la concursul Maximum Rock – Suport pentru Underground, locul 1 în competitia Romanian Global Battle of The Bands Finals din 2011, și locul 5 în competitia globala GBOB Wold Finals. Tot în 2011 trupa câștiga titlul de “Best Romanian Metal Newcomer” la competitia Metalhead.ro’s Best of 2010 awards.

Formatia COD va cânta în deschiderea concertului celor de la White Walls, începând cu ora 20.00. COD a luat naștere în Bucuresti și își delecteaza publicul cu ritmuri de stoner rock. Cele 2 albume lansate de-a lungul timpului ”I need to get out” și “Came out damned” se remarca tot mai mult în industria muzicala rock romaneasca.

Intrare concert: 15 lei

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2210430679219067

Share This