Pyogenesis, trupa germană inclusă printre promotorii şi inventatorii gothic metal-ului în variantă germană, revine în România în cadrul mini-turneului Romanian Soil, care va cuprinde concerte în Flying Circus Pub Cluj-Napoca (Vineri, 20 Aprilie 2018), Club DAOS Timişoara (Sâmbătă, 21 Aprilie 2018) şi Club Fabrica Bucureşti (Duminică, 22 Aprilie 2018). Trupa se întoarce, astfel, în ţara de care se leagă concertul lor de come-back din 2014, atunci când Pyogenesis a revenit pe scenă după aproape un deceniu de absenţă, în cadrul festivalului November to Dismember. Între timp, trupa germană a lansat două albume foarte bine primite de public şi de media de profil, ambele sub egida Hamburg Records / AMF Records.

Alături de Pyogenesis, în cadrul Romanian Soil Tour va oficia trupa suedeza In Real Colours, o combinaţie explozivă de pyschedelic vintage rock, în care activează mai multţ muzicieni cu origini autohtone.

Pentru concertul de la Flying Circus Pub Cluj-Napoca, biletele costă 50 lei pentru primele 100 de bilete, ulterior preţul acestora fiind de 65 de lei, atât în pre-sale, cât şi la intrare. Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca sunt disponibile în rețeaua Eventbook online, precum și la Cinema Florin Piersic și în rețeaua de librării Humanitas.

Atât pentru concertul de la Club DAOS Timişoara, cât şi pentru cel de la Club Fabrica Bucureşti, biletele costă 55 de lei în pre-sale, respectiv 65 de lei la intrare, acestea fiind disponibile în reţeaua iabilet.ro sau în format fizic în toată țara din magazinele Flanco, precum şi din Bucureşti de la magazinul Muzica, de la stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), din magazinele UMAN, Senia și IQ BOX, din agențiile Perfect Tour, de la Hard Rock Cafe, Berăria H, Cafe Deko, Club Quantic, Club Vintage și Expirat Halele Carol (între orele 18:00-22:00 (în zilele de funcționare) și de pe cele 1500 de automate self-serving ZebraPay.

Turneul Pyogenesis / In Real Colours este o co-producţie Axa Valahă Productions şi Hamburg Records.

Share This