Vara asta, cei mai importanţi artişti ai momentului de pe scena alternativă concertează acustic la Verde Stop în Bucureşti (str. Barbu Văcărescu nr. 162-164) şi la Timişoara pe terasa Jardin! Îi vom asculta pe Robin and the Backstabbers pe 17 august, joi seară, la Bucureşti, iar pe 18 august, vineri seară la Timişoara!

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la iniţiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii îşi descriu muzica drept “pop melodramatic”. Cu un album de debut ce s-a bucurat de un succes fulgerător, cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla, Robin and the Backstabbers a devenit rapid una dintre cele mai căutate şi mai apreciate trupe indie/rock din ţară.
Mult aşteptatul volum secund al trilogiei „Bacovia Overdrive”, “Arhanghel’sk”, a fost lansat în primăvara anului 2015. Pentru întreagă campanie de lansare, susţinută de videoclipuri precum „Arhanghel’sk” şi „Muzică în cântece”, trupa a primit premiul Best Rock (r)Evolution la Gala METALHEAD Awards 2015.

Backyard Acoustic Season te aşteaptă din două în două săptămâni la Bucureşti (la Verde Stop Arena) şi la Timişoara la Jardin! Hai cu pătura de picnic şi bucură-te de o seară la umbră şi răcoare, cu mâncare delicioasă, bere rece şi muzică live excelentă!

Biletele pentru concerte sunt deja disponibile pe www.iabilet.ro şi costă 30 de lei în avans şi 40 de lei în seara concertului la intrare: http://acousticseason.overground.ro/

Share This