15-sep-travka-lucia-web-212x300Din cauza unei situaţii neprevăzute şi cu totul excepţionale, ce nu ţine de artişti, organizatori sau de gazdele de la Casa Universitarilor, locul de desfăşurare al evenimentului de joi, 15 septembrie, va fi schimbat, la solicitarea autorităţilor. Astfel, episodul 8 din Backyard Acoustic Season cu Travka unplugged şi Lucia feat. Muse Quartet va avea loc pe terasa acoperită de la Clubul Ţăranului (str. Monetăriei, nr. 3), respectând programul anunţat iniţial (cu începere de la ora 19:00).

Din acest motiv vânzarea de bilete a fost oprită şi nu se vor mai găsi bilete la intrare, capacitatea maximă a noului loc fiind deja atinsă.

Regretăm situaţia şi ne pare rău că ultimul concert din acest sezon nu ne va găsi tot în grădina în care ne-am întâlnit săptămâni la rând vara aceasta. Vă mulţumim că ne sunteţi alături şi vă aşteptăm joi seară pe terasa de la Clubul Ţăranului pentru a încheia sezonul cu un concert deosebit! În acelaşi timp, posesorii de bilet care doresc să-şi recupereze contravaloarea acestora sunt rugaţi să le scrie celor de la IaBilet pe adresa contact@iabilet.ro.

Programul serii este după cum urmează:
19:00 – open doors
19:30 – concert Lucia feat. Muse Quartet
20:30 – concert Travka unplugged

Share This