Că urmare a tragediei petrecute în clubul Colectiv din Bucureşti, concertul ce urma să marcheze lansarea noilor albume de studio byron şi Lucia va fi amânat pentru data de 13 noiembrie, locul de desfăşurare (Fratelli Studios, str. Glodeni nr. 1-3) şi ora (21:00) rămânând neschimbate. Banii încasaţi din vânzarea biletelor vor fi direcţionaţi către victimele incendiului şi familiile acestora.

„Ziua de 30 octombrie rămâne o rana deschisă pentru noi toţi. În aceste momente dureroase nu ne simţim capabili să susţinem concertul de lansare de la Bucureşti aşa cum a fost plănuit iniţial, în data de 6 noiembrie.
Printre cei plecaţi dintre noi se află prieteni, colegi, colaboratori, iar gândurile noastre sunt alături de familiile şi apropiaţii lor, cât şi de cei care în continuare luptă pentru viaţă şi se recuperează pe paturile de spital.
Dincolo de modalităţile evidente – donare de sânge, sprijin moral şi financiar – ne simţim obligaţi să fim alături de cei afectaţi, aşa cum ne pricepem cel mai bine: prin muzică. Acum, mai mult decât oricând, simţim că trebuie să ne reafirmăm credinţă în ceea ce facem.” – byron

Share This