K2B_7aprilieLive Nation Promotions, organizatorii concertului Karma to Burn, ce urma să aibă loc pe 11 aprilie la Cluj-Napoca, anunță reprogramarea evenimentului, din motive independente de voința acestora. Astfel, Karma to Burn, alături de Sons of Morpheus și RoadkillSoda, vor urca pe scena din Flying Circus Pub  joi, 7 aprilie, începând cu ora 19:00.

Persoanele care au achiziționat deja bilete pentru acest concert și în urma reprogramării doresc recuperarea contravalorii biletelor, vor primi un email (la adresa de email înregistrată în momentul cumpărării biletelor), cu informații despre procedurile de retur. Cei care au achiziționat biletele în format fizic de la punctele de vânzare partenere IaBilet.ro și doresc returnarea contravalorii biletelor, sunt rugate să se adreseze pentru retur magazinelor respective.

Biletele sunt în continuare disponibile la prețul de 30 lei până în seara concertului, online, pe www.iabilet.ro, precum și în format fizic, în rețeaua magazinelor partenere IaBilet.ro: magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, agențiile Perfect Tour, magazinele Uman și IQ BOX (partener Telekom), rețeaua de magazine SAY (partener Orange), pe terminalele self-service ZebraPay din toata țara, dar și la Hard Rock Cafe București și Berăria H din București. În seara concertului, la intrare, prețul unui bilet va fi 35 lei.

Eveniment Facebook: http://bit.ly/1LEYTRw
Bilete: http://bit.ly/21G0o3F 

Share This