În data de 3 iulie, cunoscutul chitarist RICHIE KOTZEN ajunge în România și va susține un concert în Hard Rock Cafe din București, alături de trupa sa.
La doar câteva zile de la anunțarea concertului cunoscutului chitarist Richie Kotzen la București, iată că avem o primă categorie de bilete epuizate, și anume cele VIP (cu loc la masă în fața scenei).

În prezent, biletele sunt disponibile online pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:

VIP: 89 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
Acces General (cu loc la masă) – 69 lei
Fără loc – 59 lei
La intrare, biletele vor putea fi găsite la prețul de 75 lei (în limita locurilor disponibile).

O simplă privire aruncată discografiei și biografiei lui Richie Kotzen este suficientă… ca să amețești. Se poate spune despre acest muzician de nici 50 de ani că s-a născut cu chitara în mână. Printre numeroase albume solo, de o diversitate impresionantă, americanul și-a lăsat amprenta și asupra creației unora dintre trupele cu care a colaborat mai degrabă pe fugă. Conflictul cu membrii Poison – trupă care l-a făcut, conform propriilor declarații, să „uite că este muzician” – nu schimbă cu nimic faptul că influența sa în calitate de compozitor este determinantă pe albumul „Native Tongue”.

Importantă este și contribuția sa în Mr. Big, unde a avut sarcina deloc ușoară de a-l înlocui pe marele Paul Gilbert. Iar cel mai recent proiect, The Winery Dogs, alături de Mike Portnoy și Billy Sheehan, și-a demonstrat cu prisosință viabilitatea pe scena marilor festivaluri rock.Chitarist, solist vocal și compozitor versatil, Richie Kotzen este una dintre cele mai importante figuri ale rock-ului contemporan, pe care l-a îmbinat în chip firesc cu jazz, blues și elemente de pop sau punk, în funcție de proiect.

Lista partenerilor săi muzicali, care merge de la Gene Simmons la Guthrie Govan și Glenn Hughes, este o mărturie în plus a capacității sale de a integra în propria interpretare cam tot ce a dat important acest gen muzical, de la începuturi până în prezent. Iar în concert, Richie Kotzen se dovedește făcut pentru scenă, un copil teribil rock and roll și o desfătare pentru urechi și suflete rebele.

Share This