CORBU a lansat astăzi, 14 aprilie 2020, pe platformele online, primul capitol din Blana con Dios. Starea 23. Blana con Dios. Starea 23 cuprinde trei capitole, celelalte două urmând să fie și ele lansate în curând.

Capitolul 1 din Blana con Dios. Starea 23 poate fi ascultat pe platforma soundcloud aici:

 

Artist: Sergiu CORBU Boldor
Artwork realizat de Radu Luchian. www.raduluchian.art
Manager de proiect: Luiza Matilda Mitu
Facebook: https://www.facebook.com/proiectulCORBU/
Pagina web: http://panacorbului.ro/

Blana con Dios. Starea 23 este un concept care face parte din Proiectul Muzical CORBU, inițiat și coordonat de Sergiu CORBU Boldor și Luiza Matilda Mitu.

Blana con Dios. Starea 23 nu poate fi încadrat într-un domeniu sau într-un gen anume, deși le include pe toate. Putem să vorbim, mai degrabă, de un stil propriu al proiectului. Blana con Dios. Starea 23 nu este nu este un concert, nici un stand up, nici un spectacol, nici un performance, ci starea 23. Starea 23 face trecerea de la legendă la vis, de la prejudecăți la dizolvarea lor, de la vizual la sunet, de la false credințe la autenticitate.

Starea 23 este starea de grație a artistului care nu încetează să creeze.

Blana con Dios. Starea 23 a luat naștere în 2019. De atunci și până în prezent proiectul a ajuns în mai multe spații neconvenționale de la magazine cu haine, croitorii, printshop-uri la spații de design interior, muzeul kitchului, muzeul simțurilor, muzee de artă, biblioteci, grădini gospodărești, ateliere de sculptură, teatre independente.

Blana con Dios. Starea 23 a fost a fost în perioada 17-23 februarie conceptul din spatele turneului pe care i l-am dedicat lui Constantin Brâncuși,

Sergiu CORBU Boldor este inițiatorul și coordonatorul Proiectului muzical CORBU. Este cunoscut în lumea muzicală pentru formația de punk acustic folcloric medieval AD HOC. A urcat pe scenele naționale și internaționale, performând la vioară, împreună și alături de nume ca: Phoenix, Celelalte Cuvinte, Partizan, Dirty Shirt, Hara, farfarello, Haggard, Gabriela Cilmi, Macy Gray, Guano Apes. A absolvit Universitatea din Oradea cu specializare în pedagogie muzicală și interpretare vioară. Instrumentul său principal este vioara, iar ca instrumente secundare: chitară, mandolină, fluier, caval, drâmbă.

Share This