Corbu au lansat povestea video a piesei „Ondine”, piesă care se găsește pe primul album al proiectului, „Zbor spre Rădăcini”. Materialul este realizat de Simona Andrei, artist vizual cu care Sergiu CORBU Boldor, inițiatorul Proiectului CORBU, a mai colaborat la videoclipurile pieselor „Ce-am pățit odată” și „Raiuʾ”.

Povestea video a piesei „Ondine” a fost filmată pe cel mai vechi pământ românesc, în timpul turneului Blana con Dios. Starea 23, turneu dedicat publicului.
Videoclipul piesei „Ondine” poate fi vizualizat aici:

Muzica: Sergiu Corbu Boldor
Linia melodică: Adaptare după Corvus Corax
Versuri: Adaptare după „Furtuna” de Shakespeare
Voce: Larisa Retegan, Șoapte: Corina Gheorghe, Iuliana Gheorghe, Pomponiu Anda Mihaela, Roxana Zanga, Shemun O’Lav.
Masterizare audio: Adrian Bologa (https://soundcloud.com/adisixx)
Poveste video: Simona Andrei
Înger păzitor: Luiza Matilda Mitu
Producător: Sergiu Corbu Boldor

Piesa „Ondine” face parte din albumul „Zbor spre rădăcini”, album care poate fi ascultat integral aici: https://soundcloud.com/proiectulcorbu

Sergiu CORBU Boldor, inițiatorul și coordonatorul Proiectului Muzical CORBU, este cunoscut pentru amprenta pe care și-a pus-o pe mai multe colaborări precum: Phoenix, Partizan, Hara, Dirty Shirt, dar și pentru proiectul Ad Hoc.

Ideea Proiectului CORBU a pornit de la semnificațiile contradictorii pe care corbul le are în gândirea europeană, orientală și occidentală. Dacă în credinţele orientale şi occidentale corbul este perceput ca un personaj pozitiv, un erou solar, cu rol profetic, care luptă pentru restabilirea ordinii sociale, în credinţa europeană corbul apare ca un erou negativ, pentru că are capacitatea de a descoperi cu uşurinţă tainele întunericului. Astfel a luat naștere un personaj misterios și complex care dă și numele proiectului: CORBU.

Share This