Sergiu Corbu Boldor, liderul proiectului muzical CORBU a lansat pe platformele online cele trei capitole din albumul Blana con Dios. Starea 23. Copertele celor trei albume sunt realizate de Radu Luchian.

Albumul Blana con Dios. Starea 23 va apărea și în format fizic cu un artwork realizat tot de Radu Luchian: „ Am vrut să fac ceva mai subtil, doar o aluzie, suficient cât să se înțeleagă despre ce e vorba dar lăsând privitorul să umple golurile, să interpreteze. Cam la fel ca și cu muzica… Am ilustrat litera „C” ca un condei ce scrie atunci când se învârte, fiind un cerc perfect pe exterior însă cu interiorul fragmentat. M-am inspirat din diferența dintre aparențe și realitate, la cum uneori ni se pare că ceva sau cineva e perfect pe exterior, fără să ne gândim că, de fapt, sub suprafață totul e la fel de nesigur și instabil ca orice altceva pe lumea asta. Am încercat să fac ceva cu mai mult substrat decât doar un font sau un icon generic, ceva care înainte de toate să îmi placă și mie să văd pe o copertă de album sau pe orice alt material, tocmai de aceea fiecare literă a fost concepută individual, deoarece – ca să-l citez pe Sergiu Corbu Boldor – „are un sens și o intenție”.

Cele trei capitole din Blana con Dios. Starea 23 pot fi ascultate pe platforma de soundcloud aici:

https://soundcloud.com/proiectulcorbu/sets/blanacondios-1
https://soundcloud.com/proiectulcorbu/sets/blanacondios-2
https://soundcloud.com/proiectulcorbu/sets/blanacondios-3

Piesa Bivolița a fost lansată în premieră la radio

Piesa „Bivolița” a fost lansată vineri, pe 5 iunie, la EBS radio (90.4 FM). Piesa „Bivolița” face parte din albumul „Cei care tac”, album inspirat din romanele „Haiganu” și din „Omulețul din perete și alte povestiri fantastice”, de Marian Coman.

Scopul albumului este acela de a crea o punte de legătură între muzică și literatură. Albumul „Cei care tac” este rezultatul perioadei de izolare din pandemie și va fi lansat în decurs de o lună.

La piesa „Bivolița” au contribuit: Sergiu Corbu Boldor (muzică, voce, vioară), Florin Chirilă (chitară acustică, chitară bass), Flavius Cristian Mocanu (pian), Răzvan Meseșan (clarinet). Versurile piesei sunt o adaptare după romanul „Haiganu. Tristețea zeilor”, de Marian Coman. Mixajul și masterizarea îi aparțin lui Marius Pop (Rootz Music Studio).

Artwork-ul  este realizat de însuși Marian Coman, iar animația vizuală îi aparține lui Alexandru Claudiu Maxim (https://www.facebook.com/claudiualexandru.maxim)

Producție: Proiectul CORBU / Pagina web: http://panacorbului.ro/

Piesa poate fi ascultată aici:

Share This