Artiștii de la Corbu au pregătit fanilor patru spectacole de muzică și acte performative care vor avea loc weekend-ul acesta în Vama Veche. Artiștii își vor întâlni fanii în 3 puncte ale soarelui: la răsărit, la zenit și la apus.

Vineri, 13 iulie, Corbu cântă la răsărit, începând cu ora 4.29 a.m. pe plaja de lângă Arca Bar. În aceeași zi, seara, după apus, la ora 23.00, spectacolul se mută la Arca Bar.

Sâmbătă, 14 iulie, după apus, la ora 23.00, Corbu cântă la Papa la Șoni, iar duminică, la zenit, spectacolul se mută undeva pe strada principală, în zona Bibi-Bolo.

Alături de Sergiu Corbu Boldor (vioară, caval, voce) vor fi Florin Chirilă (chitară bass), Cristian Flavius Mocanu (sintetizator) și Patricia Niculae (tobe).

Evenimentul este o rampă de lansare a turneului „Ce-am pățit odată” pe care Proiectul Corbu îl pregătește la jumătatea lunii august a acestui an.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Sergiu CORBU Boldor este cunoscut în lumea muzicală pentru aportul pe care l-a adus în numeroasele colaborări cu: Phoenix, Partizan, Dirty Shirt, Hara, dar și pentru proiectul Ad Hoc. În prezent coordonează proiectul CORBU.

Proiectul muzical CORBU a luat naștere pornind de la o polemică despre semnificațiile negative și pozitive asupra simbolisticii corbului în gândirea universală.

Dacă în credinţa europeană corbul apare ca un erou negativ, pentru că are capacitatea de a descoperi cu uşurinţă tainele întunericului, în credinţele orientale şi occidentale corbul este perceput ca un personaj pozitiv, un erou solar, cu rol profetic, care luptă pentru restabilirea ordinii sociale. Genul muzical abordat: disco easy hardcore folclorizat.

Detalii evenimente:

https://www.facebook.com/events/240964396635065/
https://www.facebook.com/events/1927986480826800/
https://www.facebook.com/events/227888941318132/
https://www.facebook.com/events/247575119157127/

Pagina facebook:

https://www.facebook.com/proiectulCORBU/

Web site:

http://panacorbului.ro/

Official video:

Official Visual

 

Share This