CORBU pornește în perioada 27-29 septembrie 2019 un miniturneu care are ca temă vizuală șahul. Miniturneul se va desfășura în Zalău (Curtea Artiștilor), Șimleu Silvaniei (Bathory Fest) și Baia Mare (Colonello). Ideea care stă la baza conceptului a pornit de la inițiativa organizatorilor Festivalului Bathory Fest din Șimleul Silvaniei, festival aflat la cea de-a IV-a ediție, de a aduce în atenția publicului șahul.

Primul concert din miniturneu va avea loc la Zalău, vineri, 27 septembrie, la Curtea Artiștilor, începând cu ora 20.00. Evenimentul este co-organizat de ProTeatru din Zalău.

Pe scena din Curtea Artiștilor, Zalău, alături de Sergiu CORBU Boldor, inițiatorul și coordonatorul Proiectului CORBU, vor performa Florin Chirilă (chitară bass), Flavius Cristian Mocanu (clape), Sergiu Homone (tobe), Valerio Di Natale (chitară electrică), Sergiu Homone (tobe).

Detalii evenimente:

27 septembrie, Curtea Artiștilor, Zalău
https://www.facebook.com/events/2348876775363164/

28 septembrie, Bathory Fest, Șimleu Silvaniei
https://www.facebook.com/events/2113619652261937/

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Proiectul Muzical CORBU este inițiat și coordonat de Sergiu Corbu Boldor și Luiza Mitu. Proiectul s-a născut în 2016, odată cu ideea conceptuală de la care a pornit: semnificațiile europene, occidentale și orientale ale corbului. Puse cap la cap  toate aceste credințe construiesc o punte de legătură între sunet, tradiție, simbol și poveste.

Concertele CORBU sunt construite ca niște spectacole circulare, cu tematici diferite și acte de performance care dau elementul surpriză al proiectului și, totodată, mențin interacțiunea permanentă cu publicul.

Mai multe despre Proiectul CORBU:

Pagina web: http://panacorbului.ro/
Pagina facebook: https://www.facebook.com/proiectulCORBU/

 

Share This