După Turneul internațional „Vracii de Vin Nou”, susținut în București, Craiova, Codlea, Debrecen și Oradea, Proiectul muzical CORBU pregătește fanilor trei concerte secrete în Alba Iulia, Aiud și Cluj-Napoca. Locațiile concertelor, datele și orele pot fi accesate printr-un mesaj în privat pe pagina artiștilor. https://www.facebook.com/proiectulCORBU/.

Ideea concertelor secrete a pornit de la punctul central al proiectului CORBU, existența unui personaj misterios care conține în el elemente mitologice din credința europeană, occidentală și orientală.

Scopul concertelor, care au ca motto: „Alege să fii tu alesul”, este selectarea doar acelui palier de public care alege prin propria voință să fie parte dintr-un mister muzical construit prin muzicieni și actori surpriză.

Artiștii de la CORBU vă oferă un sound nou, o poveste nouă și un altceva care face diferența. Alege să fii tu alesul!

De asemenea, artiștii din cadrul proiectului pregătesc în perioada următoare un turneu în Canada, iar în 2019 un turneu toponimic în țară și un turneu european.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Proiectul muzical Corbu este direcționat spre un public divers, stilul lor fiind definit ca disco easy hardcore folclorizat, prin împletirea unor stiluri muzicale diferite: compoziții din folclor cu nuanțe de rock, jazz și orchestrație în stil disco.

Foto credit: Stamato G. Iannis

Detaliile concertelor aici: https://www.facebook.com/events/2247363428866181/

Pagina web: http://panacorbului.ro/

Pagina facebook: https://www.facebook.com/proiectulCORBU/

Videoclip CorbuZiua de vară

Official aftermovie

 

Share This