Cei de la E.M.I.L. au lansat un nou videoclip pentru piesa „Cosmos”. Single-ul este disponibil și pe rețelele de distribuție digitală pentru streaming și download!

„Cosmos” este o invitație de a privi lumea în complexitatea ei. Cu o instrumentație expansivă în cheia post-hardcore specifică E.M.I.L. de ceva vreme încoace, „Cosmos” are un mesaj profund despre schimbare și complexitatea lumii în care trăim.

E.M.I.L.Cosmos (listen & download links)
https://smarturl.it/emil-cosmos/

Cosmos este un cântec ce are la bază îndemnul de a fi mai bun – nu doar ca enunț, ci ca stare de spirit. Oamenii sunt foarte închiși când vine vorba de schimbare, și este aproape imposibil să le ceri să practice exercițiul iubirii ca stil de viață. M-am gândit că doar perspectiva diferită asupra unor lucruri banale poate produce acel shift atât de necesar. Mai mult ca oricând, suntem un popor dezbinat și ancorat atât de mult în superficial… dar e valabil pentru întreaga umanitate.” – Sorin Bădulescu, solist E.M.I.L.

„Textul piesei împreună cu videoclipul reprezintă invitația de a privi lumea în complexitatea ei și de a pune omul în centrul naturii. Nu ne mai putem permite să ne batem joc de această planetă și de umanitate. Dacă nu realizăm că tot ceea ce ne înconjoară este compusul a milioane de elemente particulare, care împreună dau naștere la frumusețea acestei lumi, atunci o să ne fie greu să punem respectul și dragostea înainte de orice. Dacă realizăm în schimb că această complexitate ne găzduiește, poate vom începe să ne dăm seama că avem o responsabilitate ce depășește cu mult forțele care ne guvernează în acest moment – și când spun forțe, mă gândesc la capacitatea omului de a produce rău.” – Sorin Bădulescu, solist E.M.I.L.

https://facebook.com/EMILtrupa/
https://youtube.com/Emiloficial2000/

Share This