Festivalul METALHEAD Meeting va avea loc pe 24 şi 25 iunie la Arenele Romane din Bucureşti, iar lineupul evenimentului se îmbogăţeşte cu un nou nume: CRADLE OF FILTH. Britanicii se alătură numelor deja anunţate până acum la ediţia a şasea a festivalului: Sepultura, Behemoth, Agnostic Front, Myrkur şi Bucovina. Alte câteva zeci de trupe vor fi anunţate în curând !

Nu uitaţi că avem parte şi de un AFTERMATH Metalhead Meeting cu Gojira pe 4 iulie tot la Arenele Romane aşa că METALHEAD vă oferă pachete cu 20% reducere prin care puteţi vedea atât showul francezilor cât şi festivalul. Pachetele pot fi cumpărate de pe iabilet.ro

Considerată de Metal Hammer drept cea mai de succes trupa britanică de la Iron Maiden până în zilele noastre, după concertul sold out din Cuj de acum doi ani, Cradle Of Filth vin să ţină capul de afiş al festivalului Metalhead Meeting cu al lor black metal combinat cu gothic şi symphonic metal, cu teme muzicale puternic influenţate de poezia şi mitologia gotică şi de filmele horror.

Fără niciun dubiu, una dintre cele mai mari şi influenţe trupe de metal britanice din toate timpurile, CRADLE OF FILTH au lăsat o umbră puternică şi macabră pe scena de metal pentru aproape 25 de ani! De la black metalul sălbatic al primului album din 1994 până la bombasticul “The Manticore & Other Horrors” din 2012, estetica muzicală Cradle of Filth a avut un impact devastator asupra evoluţiei muzicii metal, împinsă şi de carisma solistului Dani Filth. Cel mai recent album al trupei “Hammer Of The Witches”, lansat în 2015 via Nuclear Blast, este, fără îndoială, cel mai focusat şi bine produs album al trupei din toate timpurile.

Vino să asculţi la Metalhead Meeting piese precum “Nymphetamine Fix”, “Temptation”, “Hallowed be Thy Name”, “Her Ghost în The Fog”, “From The Cradle to Enslave” sau “No Time To Cry” alături de multe alte hituri de pe cele 11 albume ale trupei în cadrul unui show de 90 de minute.

Abonamentele pentru Metalhead Meeting se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara la următoarele preţuri:

– PRESALE: până pe 23 iunie: 170 de lei Acces General şi 220 de lei Golden Circle
– LA INTRARE: 200 de lei Acces General şi 250 de lei Golden Circle

Abonamentele se găsesc de asemenea şi în reţelele eventim şi bilete.ro

Abonamentele Golden Circle sunt în faţa scenei iar numărul lor este limitat la 500 de bucăţi din care mare parte s-au vândut deja.

După ce în ediţiile trecute aţi văzut live trupe precum: Kreator, Dragonforce, Rotting Christ, Delain, Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca în 2017 să sărbătorim 6 ediţii de METALHEAD Meeting cu un lineup care doreşte să ducă festivalul la un alt nivel, categoria grea, asta însemnând headlineri pe care îi vedeţi pe capetele de afiş ale marilor festivaluri de gen.

Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreşte să ofere o experienţă celor prezenţi la eveniment şi nu doar nişte simple concerte.

Metalhead Meeting, our passion, they wouldn’t understand.
www.metalheadmeeting.com
Un eveniment METALHEAD.

Share This