Acum un an și câteva luni, mai exact în August 2016, DIO se reîntorcea pe scenă sub forma unei holograme la Wacken Open Air. Un an mai târziu era pregătit un prim turneu cu membrii DIO alături de holograma binecunoscutului artist.

DIO însă nu este primul artist care se reîntoarce în fața fanilor sub forma unei holograme. Michael Jackson a făcut-o, la fel și Tupac, iar în viitorul apropiat se pare că același lucru se va întâmpla și cu Frank Zappa și Rob Orbison.

Craig Goldy, chitaristul DIO a ținut să precizeze faptul că turneul alături de DIO Disciples este în primul rând un omagiu adus artistului Ronnie James Dio.

“Formatia DIO era ca o familie, și când un membru al familiei moare, cei care rămân în urmă tot posbilul pentru a-i menține amintirea vie. Ronnie a avut o familie imensă alături de fanii din întreaga lume, iar fiecare concerte pe care îl susținem alături de Dio Disciples este un omagiu pe care îl aducem lui Ronnie.

Holograma este un cadou pentru fani, făcut în spiritul lui Ronnie… Unii fani nu au reușit să-l vadă pe Ronnie pe scenă cu Sabbath sau Rainbow, iar holograma aduce înapoi și acele zile. Turneul este făcut pentru că îl iubim, îl respectăm și vrem să îl onorăm pe Ronnie.

Oamenii vor rata o experiență unică dacă se lasă influențați de părerile negative din jurul turneului. Ronnie ar fi fost de acord cu holograma pentru că un artist de calibrul său care a avut un impact atât de mare asupra lumii ar fi dorit ca amintirea lui să continue”

Cu privire la prezența lui Tim ‘Ripper’ Owens în lineup-ul DIO Disciples, Craig a declarat că cei doi erau prieteni foarte buni și că Tim era un protejat al artistului.

Noi mai avem mai puțin de 10 zile până când îi vom vedea pe DIO Disciples la București pe scena Arenelor Romane, într-un show ce se anunță a fi o experiență unică.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în rețeaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara la următoarele prețuri:
-PRESALE: 95 Lei Acces General, 119 Lei Golden Circle – până pe 17 decembrie
-LA INTRARE: 110 Lei Acces General, 140 Lei Golden Circle – în limita biletelor disponibile

Se pun în vânzare doar 300 de bilete Golden Circle, în fața scenei. Capacitatea pentru acest eveniment va fi limitată la 1500 de persoane așa că grăbiți-vă să cumpărați bilete!

Un eveniment METALHEAD.

Share This