În week-end-ul viitor, grupul american Crazy Town, celebru la începutul anilor 2000 datorită piesei “Butterfly“, va concerta în Cluj-Napoca (Sâmbătă, 20 Ianuarie, în /FORM Space), Bucureşti (Duminică, 21 Ianuarie, în Hard Rock Cafe) şi Iaşi (Luni, 22 Ianuarie 2018, în Oddity). În cadrul acestui turneu, Crazy Town sunt însoţiţi de trupa californiană de pop punk core For The Win şi de englezii hardcore metal Confessions Of A Traitor.

Crazy Town readuc energia anilor 90 in scena clujeana cu un concert ce va atinge corzile sensibile a marilor nostalgici, cat si a amatorilor de dans. Activi de mai bine de două decenii, trupa a reuşit să îşi pastreze statutul de element-simbol al scenei alternative americane. Creatori ai hit-urilor “Butterfly” sau “Revolving Door“, Crazy Town au rămas fideli compoziţiilor ce îmbină rap-rock, nu-metal şi beat-uri sinuoase cu acel ceva ce hipnotizează şi reuşeşte cu fiecare concert să ridice în picioare săli pline de concerte. Trupa a fost fondată în anul 1995 şi a devenit celebră pentru hit-ul “Butterfly” (numărul 1 în Billboard Hot 100), piesă care a propulsat albumul de debut “The Gift Of Game” să vândă peste 1.5 milioane de exemplare. Cel mai recent album al trupei este “The Brimstone Sluggers” şi a fost lansat în 2015, iar piesa “Born To Raise Hell” a ajuns în topurile americane acum 2 ani. Trupa a participat recent în concerte alături de Drowning Pool şi Puddle Of Mudd, în cadrul turneului care purta numele de “Epic” la care au mai urcat pe scenă trupe precum Alien Ant Farm, Fuel sau P.O.D.

Concertul de la /FORM Space Cluj-Napoca va fi urmat de un after party Le Minion & Socol – the socolled dj cu That’s So 90’s. În acest moment, biletele pentru acest concert costă 40 de lei bucata, urmând ca ultimele 300 de bilete din cele 750 puse la vânzare să coste 50 de lei bucata. Biletele se pot achiziţiona de AICI. Cu biletul de acces la concert se va putea intra şi la after party. Doar pentru after party, biletul de acces va fi 15 lei, în limita locurilor rămase disponibile.

Pentru concertul de la Hard Rock Cafe Bucureşti, biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara. Cele 200 de bilete tip “acces general”, cu loc la masă, costă 40 de lei bucata, iar biletele fără loc, în faţa scenei, costă 25 de lei bucata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This