Urmând seria de noutăți din partea cvintetului craiovean CRIMENA, continuăm cu detalii despre lansarea următorului material discografic al băieților din sud.

Craiovenii de la CRIMENA au început anul în forță cu lansarea celui mai recent videoclip intitulat DECLARATION OF WAR, iar acum continuă seria de noutăți și dezvăluie detalii despre cel mai nou material de studio pe care urmează să îl lanseze. Acesta se va intitula REVELATIONS și va lua forma unui Extended Play (E.P.)

Deși încă nu avem o dată exactă a lansării, am aflat că EP-ul va fi disponibil pe toate platformele undeva în martie.

Mai multe detalii despre EP aflăm chiar de la crimenieni:

“Numele pentru următorul EP va fi REVELATIONS. După lansarea primului nostru album CHAPTER ONE: Divine Betrayal în 2016, lumea ne tot întreba dacă povestea va avea și un al doi-lea capitol (Chapter Two). Are și în același timp nu are. Acesta va fi un ultim capitol (Revelations en. Apocalipsa din Biblie) continuând povestea primului album, fiind în același timp o punte între ceea ce am făcut până în momentul de față și ceea ce vom lansa în continuare.

 

Acest EP va avea o poveste proprie, continuând povestea albumului însă cu un mic “twist”. Va prezenta partea Apocalipsei din Biblie (en. Revelations), povestea celor patru călăreți ai apocalipsei dar într-o manieră modernă, socio-politică. După cum se poate vedea destul de clar din artwork-ul de pe copertă, fiecărui “calaret” i-am atribuit câte un personaj politic actual și foarte influent, iar, după cum veți putea auzi în curând pe noul EP, fiecare din ei are o poveste proprie, distinctă.

 

Fiecare melodie prezentată pe următorul EP va avea un “feeling” diferit însă toate vor avea și elemente comune. Va fi ceva foarte interesant, veți vedea”

Trupa promite mai multe detalii referitoare la disponibilitatea EP-ului în curând așa că țineți aproape.

CRIMENA este o trupă de Groove Metal violent din Craiova, înființată la sfârșitul anului 2012. Până în momentul de față au lansat un EP (neoficial) în 2015 numit Genesis VI:XIII precum și un album full length CHAPTER ONE: Divine Betrayal în 2016. Cel din urmă a fost lansat sub casa de discuri grecească The Leaders Records, cei care au fost responsabili și pentru primele materiale discografice a celor de la Jinjer.

Îi puteți urmări pe CRIMENA aici:
https://www.facebook.com/CRIMENA.Official/
https://www.youtube.com/user/CrimenaOfficial
https://www.instagram.com/crimena.official/

Share This