După ce în ultima parte a anului trecut băieții de la CRIMENA au anunțat reîntoarcerea vocalului original, trupa a stat în cea mai mare parte a timpului tăcută și nu a divulgat mare lucru asupra unui nou material.

Odată cu venirea noului an însă, crimenienii promit că vor reveni în forță și au multe surprize gata pregătite.

Piesa “DECLARATION OF WAR” este primul extras de pe următorul material de studio semnat CRIMENA și poartă un puternic mesaj socio-politic.

Videoclipul piesei “DECLARATION OF WAR” înfățișează un fost soldat chinuit de atrocitățile războiului precum și de realitatea pe care trebuie să o înfrunte în momentul când revine acasă.

Crimenienii susțin că atât videclipul cât și piesa conțin un mesaj mai puternic decât s-ar părea la prima vedere, mesaj care va deveni mult mai clar în contextul următorului material discografic ce urmează să fie lansat. Mai multe detalii despre acesta în curând.

Pentru acest videclip au colaborat cu Andrei Ursu (Filmmaker) și Mitel Corici (ProMEdia Studios), cei cu care au lansat și clipurile pentru “Mutawwa” și “Gospel (of the unbeliver)”.

Acesta este primul single lansat de trupă în componența finală și este doar un teaser pentru ceea ce urmează să lanseze.

2015 a fost anul în care trupa CRIMENA a lansat EP-ul de debut “Genesis VI:XIII” împreună cu primul lor clip la piesa “The Bitter Pill”.

Primul album de studio, “CHAPTER ONE: Divine Betrayal”, a fost lansat în 2016, fiind înregistrat la Urban Sound Studios și mixat și masterizat în Grecia la Esoteron Studios (colaborări notabile cu Septic Flesh și Rotting Christ). A fost lansat sub umbrela The Leaders Records în format fizic precum și digital

http://crimena.com/itunes
http://crimena.com/amazon
http://crimena.com/googlemusic

Îi puteți urmări pe CRIMENA aici

https://www.facebook.com/CRIMENA.Official/
https://www.youtube.com/user/CrimenaOfficial
https://www.instagram.com/crimena.official/

Share This