A doua piesă Crize din anul acesta este una specială, pentru că este prima alături de Dan Alexandru – noult oboșar al trupei. Totodată, single-ul este o colaborare cu DJ Oxi (ex-Prafîn Ochi, ex-H8) pentru partea de scratch-uri.

Vizionează videoclipul aici:

 

“Schizofrenic” este o piesă ale cărei versuri sunt inspirate de poveștile unui om minunat, pe care această boală l-a afectat mult timp înainte de a fi depistată de către medici și apropiați. Discuțiile cu acest om sunt la baza filmului pe care îl descrie noua piesă Crize – spune solistul trupei, Shole.

Piesa este înregistrată și produsă la ARTholic Studio, același loc unde Crize a înregistrat toate single-urile lansate începand cu 2019: „Sănumăai”, „Venin”, „Mijloculpustiului” (feat. Chimie) și „Fărăfrică” (feat. Chimie&Antipoem). Videoclipul piesei este realizat de Dhope Design.

Până în prezent, discografia trupei Crize numără: două albume – “Refulări” și “The New Beginning”, două EP-uri – “For the Damned” și “17”, precum și single-urile “Busola” și “Monolog”, disponibile acum pe toate platformele de streaming și download.

Crize sunt:
Ștefan Marin – chitară
Mircha – synths
Dan Alexandrua.k.aCrețu’ – tobe
Dhope – bass
Shole – voce

Follow Crize:
– Facebook: https://www.facebook.com/CrizeOfficial/
– Instagram: https://www.instagram.com/crizeofficial/
– YouTube: https://www.youtube.com/user/CRIZEOfficial
– SoundCloud: https://soundcloud.com/crize-1
– Spotify: https://spoti.fi/2y6DOPI
– iTunes: https://apple.co/2VZT352

Share This