Luni, 7 Mai 2018, am asistat la concertul a două formații italiene de black metal în binecunoscutul bar rock timișorean, Manufactura.

Trio-ul italian Xpus, își trage seva din stilurile death/black metal. Ei deschid seara în forță prin sound-uri dinamice, reușind să captiveze publicul prin energia lor. Nu au lipsit piese precum: ”Die as a Sinner”, “The Cherub’s Throne”, “Wirlwind of Fire” şi “Sanctum Dominus Deus Sabaoth”. O trupă aflată la început de drum, dar cu mult potențial. Sunt convins că pe viitor vor avea șansa să încânte un public mai numeros la festivalurile de prestigiu din lume și, de asemenea, aștept cu nerăbdare să îi revăd cât de curând.

Mult-așteptata trupă de black metal Kyterion a oferit un show de zile mari publicului de pe Bega, promovând cel mai recent material discografic, “Inferno”, parte a unei trilogii, prima parte fiind lansată în 2016, iar a doua parte urmând să fie lansată în această lună. Având ca influențe trupe precum Marduk, Emperor, Mayhem, atmosfera a fost una caracteristică unui concert de metal extrem desfășurată prin mult headbang și voie bună. Mulțimea a fost impresionată de prestația formației italiene, aclamând-o cu aplauze furtunoase în urma fiecărei piese.

O galerie foto de la acest concert puteţi urmări AICI.

Autor: Tudor Vâşcan

Share This