Votum nu este un nume străin pentru publicul românesc, trupa concertând pe meleagurile românești în trecut, la festivaluri de prestigiu din țara noastră, precum Maximum Rock Festival sau Metal Gates Festival. Formația poloneză îmbină elemente dark cu muzica electronică și progressive metal-ul, reprezentând un sound unic și, totodată, o adevărată plăcere auditivă.

Concertul Votum a constituit o premieră pentru Timișoara, fiind găzduit de Reflektor Venue, cu sprijinul Cavalleria Events. Din setlist nu au lipsit piese cunoscute ale trupei precum:”Spiral”, “Vertical” sau “Satellite”. Publicul a fost vrăjit de prestația trupeților, având parte de un spectacol pe cinste. Țipete, aplauze, zâmbete și headbang ar fi 4 elemente care ar descrie perfect seara de 17 Mai 2018. Am rămas impresionat de prestația polonezilor și sper să îi revăd cât de curând, chiar la un festival mare din împrejurimi.

Dacă ați ratat concertul Votum de la Timișoara, trupa urmează să concerteze la Cluj-Napoca în data de 18 Mai 2018 și la Iași în cadrul Festivalului Rock N Iași în data de 19 Mai 2018.

Autor: Tudor Vâşcan

Share This