Vineri, 11 decembrie 2015, în Club Question Mark (Bucureşti): Womb Of Maggots, Chaos Undivided, Crossbone şi Tanin la Metal Under Moonlight 55!

În urmă cu 12 ani Womb of Maggots deschideau concertul Ancient de la Timişoara. A fost primul contact cu publicul din România, trupa devenind în scurt timp una din cele mai iubite formaţii străine underground. Au concertat de nenumărate ori, atât sub numele Womb of Maggots, cât şi sub Inactive Messiah, trupa cu care au prins foarte multe turnee europene. În 2014 doi membri Inactive Messiah se desprind de trupă şi reformează Womb of Maggots cu vocalul original. Genul muzical se schimbă în death metal brutal, o serie nouă de piese fiind deja gata, pentru următorul lor album de studio.

Cu doar un an de activitate în spate, Chaos Undivided rupe barierele groove death metalului! Gata de a avea un cuvânt de spus pe scena metal, pentru Chaos Undivided a sosit timpul să spargă graniţele, concertul din Bucureşti fiind primul pe care îl vor susţine în afara Greciei!

Crossbone este o trupa tânăra, atât la propriu cât şi la figurat, dar care nu a trecut neobservată pe radarul niciunui thrasher local. Înfiinţaţi în octombrie 2012, aceşti băieţi talentaţi şi cu o admiraţie teribilă pentru thrash-ul old school, au avut un morman de concerte demne de luat în seama, împărţind scena cu trupe precum: Bio-Cancer, Chronoshere, Violentor şi mulţi alţii. Băieţii au deja la activ două materiale pe CD şi se pregătesc de primul lor videoclip.

Formaţie melodic death metal cu pasaje depresive, black şi old school, Tanin este una din cele mai tinere formaţii de gen, cu o ascensiune foarte rapidă în doar un an de activitate! Pe 11 decembrie vom avea live atât primul lor EP, “A New Journey”, cât şi câteva piese noi, în premieră live! Tanin experimentează foarte mult stilul death metal, implementând elemente atmosferice, unde agresivitatea devine apăsătoare şi reală iar agonia îţi penetrează creierul, senzaţia de contopire cu realitatea creată pe instrumente sustrăgându-te de la abordarea clasică a instrumentelor, a măsurilor clasice şi introducându-te într-o lume a demonilor şi a războaielor inutile. Vocea are o abordare aparte, punctând pasajele rapide pe chitară şi atmosfera creată de clapă, păstrând însă acel ritm constant pe care nu-l poţi controla. Preluat din mitologia etruscă, demonul Tanin este opţiunea ideală pentru a încălzi o seară memorabilă de decembrie.

Club Question Mark (Calea Victoriei nr. 48-50 – pasaj -, Bucureşti)

  • Vineri 11 decembrie 2015, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).
  • Preţul biletului: 20 lei (în seara concertului, la intrare).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Sunt interzise fumatul şi accesul cu băuturi aduse din afara clubului.

Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului şi pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Detalii: https://web.facebook.com/events/484086105093459

Share This