ps3Mulțumim din suflet tuturor celor care au venit, celor care ne sunt alături încă de la prima ediție și tuturor celor care au încredere în ce punem la cale. Mulțumim că ați fost într-un număr neașteptat de mare să susțineți niște artiști pe care îi admirăm și iubim, oameni care pun suflet și curaj în tot ceea ce fac.
Mulțumim Quantic pentru găzduirea frumoasă, Eventbook pentru ajutor, Blame Hofmann pentru un show la care au muncit de zor special pentru această ocazie, smallman pentru o experiență care ne va rămâne mult timp cu drag în amintiri și celor de la white walls pentru un spectacol mereu la înălțime.
Trupele s-au simțit minunat, sperăm că și voi și promitem că de la fiecare ediție învățăm câte ceva ca data viitoare să fie mai bine.
Mulțumim și lui Andrei Spătaru pentru sunet și ajutor cu muzica dintre concerte.
Sunt o grămadă de oameni cărora vrem să le mulțumim și sperăm că la următoarea ediție să fim cel puțin în același număr.

ps2-pubCe spun trupele despre eveniment:

White Walls: “We’ve had two of our most memorable shows ever, in Quantic on Friday (sooo many people showed up, it was amazing to us) and The Albion Territory on Saturday!

Quantic and The Albion Territory – two of the best venues we’ve ever had the pleasure of visiting!

The Intermission – great job setting up and promoting Progressive Soldiers 3: White Walls, smallman şi Blame Hofmann, hope to see you guys at Progressive Soldiers 666!”

Smallman: ” Ne-am simţit minunat, cel mai frumos concert pe care l-am avut aici. “

Blame Hofmann: “What a f**king great night this was.”

Share This