Băieții de la Outstorm au lansat o nouă piesă, însoțită de un videoclip, “Muza” și ne-au împărtășit câteva gânduri despre ea.

“Muza” a fost un concept ce ne-a urmarit inca dinainte de a scrie piesa. Ideea de inspiratie sau de personificare a inspiratiei ne-a starnit in a explora noi ritmuri si teme muzicale. Aceasta “muza” se poate materializa in contexte si momente total neasteptate si se “reveleaza” in toane si doze de zeita.

 

Un eveniment tragic insa a schimbat mult sensul initial in care am scris versurile cat si tonul general al piesei. Cu toate ca versurile sunt “scrise la un cap de pat de spital” totusi am gasit aceasta paralela intre pierderea inspiratie si pierderea unei persoane dragi ca fiind doua realitati cu impact emotional similar.

 

Muza fiecaruia poate fi diferita iar pierderea ei are consecinte similare fie ca e vorba de o stare, de un context sau de o persoana.
Muza poate fi privita ca un indemn la o lupta cu sinele, o infruntare a temerilor si limitelor proprii sau poate doar ca o ancorare constienta in prezent.
Ne bucuram ca din mijlocul furtunilor noastre sa putem impartasi cu voi aceasta ,,fotografie” muzicala din viata noastra.

Share This