Damage Case a lansat astazi clipul pentru “Booze Rock’n’Roll”. Single-ul este extras de pe albumul de debut al formatiei, intitulat ”Rock’n’Roll Justice”.
Atat clipul, cat si piesa, sunt un statement care reprezinta de fapt esenta rock’n’roll, implicit si a trupei Damage Case: riff-uri pe care nu te poti abtine sa nu dai din cap, haos si multa distractie.
Clipul ”Booze Rock’n’Roll’‘ poate fi urmarit incepand de astazi aici:

https://youtu.be/a8XDylRsdgM

In 2010, Damage Case apare in randul trupelor din underground-ul romanesc, scopul fiind acela de a readuce pe scenă sunetul si energia metalului optzecist. Fiind puternic influentati de trupe precum Mötorhead (de unde si numele), Judas Priest, dar si de formatii de thrash, in perioada lui de glorie, directia muzicală este un mix de Speed/Thrash si Rock’n’Roll, mereu rapid, agresiv si old school.

Trupa isi lanseaza in 2015 primul single/videoclip “Speeding With The Dead”,desi asalteaza scena underground din 2011, iar in iarna anului 2017 apare primul material discografic, “Rock’N’Roll Justice”, un album care pune in valoare un mix de speed/thrash metal si rock’n’roll, sincer, agresiv, murdar si old school, continand piese deja cunoscute, ca: Booze and Rock’N’Roll, Follow The Rotten sau chiar Rock’N’Roll Patrol.

Pe scurt, Damage Case sunt “The Romanian Rock’n’Roll Patrol”.

Clipul a fost realizat în colaborare cu Patricia Bîea / Psychedelicious.

Mai multe detalii despre Damage Case pe:
Facebook: https://www.facebook.com/DamageCaseBand
Bandcamp: https://damagecase.bandcamp.com/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCWP4EF7QFVpkt5oUzZlMTpg
Instagram: https://www.instagram.com/damagecaseband/

Psychedelicious:
Facebook: https://www.facebook.com/PsychedeliciousBucharest/
Instagram: https://www.instagram.com/psychedelicious.sss/

 

Share This