Sâmbătă seara, pe 21 ianuarie, Dan Byron va susține un set acustic la unteatru in București (str. Sf Apostoli, nr 44). În repertoriu se vor regăsi piese din toată cariera sa muzicală, atât aparținând trupei byron cât și din perioadele Urma, Kumm sau chiar mai vechi. Concertul va începe la ora 21:00 iar intrarea va fi 40 de lei.

Dan Byron, liderul și vocalistul trupei byron, a lansat alături de aceștia până acum 6 albume de studio si 3 DVD-uri live: „Acoustic Drama”, „Live Underground” (filmat în Salina Turda) și „Electric Marching Band”, în care cântă alături de Fanfara Garnizoanei Bistrița și un cor de elevi.

foto Cristian Sutu

Cel mai recent album byron, „Eternal Return” (nov. 2015) a fost înregistrat la celebrul studio Windmill Lane, supranumit și studioul U2 din Dublin și masterizat la Abbey Road în Londra. Înainte de byron, Dan a mai activat în câteva formule și formații, cele mai notabile fiind Kumm și Urma. De-a lungul anilor a colaborat cu o mulțime de artiști, printre care: Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis, Paula Selling, Luiza Zan.

Biletele se găsesc pe  tomtix.ro https://goo.gl/XGf1wc, iar  rezervarile se pot face la rezervari@unteatru.ro sau prin sms la numarul 0721.268.516.

www.danbyron.ro
www.byronmusic.ro

Share This