Voltage Bar 2.0 a deschis cu succes seria concertelor acustice şi va invită vineri pe 16 decembrie, ora 21.30 la una din cele mai reuşite seri acustice alături de Dan Helciug şi Emil Chican!

Dan Helciug cunoscut publicului larg din trupele Parlament şi Spitalul de Urgenţă, s-a remarcat în ultimii ani în proiectul excepţional cu succes internaţional – “Mozart Rocks”. A cântat pe acceaşi scenă cu mulţi artişti mari printre care DIO, APOCALYPTICA, ALPHAVILLE iar vineri, 16 decembrie vine alături de Emil Chican la Voltage Bar 2.0 să ne încânte cu melodii Led Zeppelin, Pink Floyd, Billy Idol dar şi cu propriile compoziţii pe care le cunoaştem şi le iubim atât de mult.

Aşadar, vineri 16 decembrie la ora 21.30 ne întâlnim pentru un eveniment special la care locurile sunt limitate, aşa că sunaţi pentru a vă rezerva locul la numărul de telefon 0726214399. Preţul de intrare este 40 Ron! Va aşteptăm!

Voltage este un bar cu tradiţie ce s-a mutat de curând într-o locaţie fină ce îmbracă muzica prin fiecare detaliu ornamental, o locaţie dedicată iubitorilor tuturor genurilor şi subgenurilor rock, blues, jazz, country sau indie.
Voltage Bar 2.0 organizează săptămânal evenimente cu tematică, gen – Rockabilly sau Hippie, concerte acustice dar şi seri de joi rezervate amatorilor de Karaoke. De asemenea, pentru sfârşitul de an, pregătim o petrecere de revelion specială, în stilul nostru caracteristic. Intră pe https://www.facebook.com/Voltage-Bar şi fii la zi cu nebunia noastră!
Băuturile au cele mai bune preţuri, este aproape de centru şi la majoritatea evenimentelor, intrarea este liberă!

Voltage Bar 2.0, str. Iancu Cavaler de Flondor nr. 6, Sector 2. (Lângă Foişorul de Foc).
Rezervări – 0726214399

Share This